Sorteer op

De workshop handlettering
In deze workshop vertel ik je alles over handlettering, oftewel het tekenen van teksten. Eerst heb ik verschillende oefeningen voor je en vervolgens werk je je eigen gekozen tekst uit tot een mooie mini poster die je mee naar huis neemt. Ook krijg je het handlettering schrift van Liefs van Roos mee naar huis om alles nog eens rustig na te lezen en om nog verder in te kunnen oefenen. 

Coronaproof gezelligheid
Je kunt je alleen opgeven voor de workshop, maar ook samen met een aantal anderen. We maken er hoe dan ook een gezellige ochtend/middag van. De workshop duurt in totaal 3 uur en is inclusief koffie/thee en lekkers om van te genieten tijdens het tekenen. Uiteraard hou ik rekening met de geldende coronamaatregelen en zorg ik voor voldoende afstand en goede hygiëne. 

Zin om mee te komen doen? 
Hieronder vind je de verschillende data van de workshops die in Noordlaren plaatsvinden. Inschrijven kan door een workshop te 'bestellen' of door een mail of appje te sturen. Je kunt ter plekke betalen. De kosten zijn €45,- per persoon (€37,50 voor jongeren tot 21 jaar) voor een 3 uur durende workshop, inclusief materialen, koffie/thee en lekkers. 

Workshop met een eigen gezelschap
Organiseer je een teamuitje of een vrijgezellenfeest? Of heb je gewoon zin om met een groepje een workshop handlettering te komen doen? Dat kan! Zowel in Noordlaren als op een locatie naar wens. Er is veel mogelijk en ik denk graag met jullie mee. :-)

Wat je nog even moet weten:
Na inschrijving krijg je een bevestiging per mail. Telefonisch afmelden tot 48 uur van tevoren is kosteloos. 

alista@liefsvanroos.nl
06-10036705

© 2016 - 2024 Liefs van Roos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel