De workshop handlettering van Liefs van Roos
Handlettering - het tekenen en mooi maken van teksten - is super leuk om te doen. Volg een workshop Handlettering en ik vertel je er alles over! In 3 uur tijd maak je kennis met handlettering. Eerst gaan we oefenen om het gevoel te krijgen en de techniek te leren. Vervolgens ga je met jouw eigen tekst aan de slag. Je maakt een mooie poster die je mee naar huis neemt. De workshop is inclusief koffie en thee en uiteraard lekkers om van te genieten tijdens het tekenen. Ook krijg je het handlettering oefenschrift - die ik speciaal heb gemaakt voor deze workshop - mee naar huis. Kun je thuis nog even alle tips & tricks nalezen en verder oefenen! 

Zin om mee te komen doen? 
Hieronder vind je de verschillende data. Inschrijven kan alleen, maar ook samen met anderen door direct een workshop te 'bestellen' of door een mail of appje te sturen:
alista@liefsvanroos.nl
06-10036705

Workshop met een eigen gezelschap
Organiseer je een teamuitje of een vrijgezellenfeest? Of heb je gewoon zin om met een groepje een workshop handlettering te komen doen? Dat kan! Zowel in Hoogezand als op een locatie naar wens. Er is veel mogelijk en ik denk graag met jullie mee over de mogelijkheden. 

Wat je nog even moet weten:
Ik houd voor de standaard workshop een minimum aan van 8 personen en er is maximaal plaats voor 16 personen. Mocht ik niet voldoende aanmeldingen hebben, laat ik je dit natuurlijk tijdig weten, maar dit komt niet vaak voor gelukkig. :) Na inschrijving krijg je een bevestiging. Telefonisch afmelden tot 48 uur van tevoren is kosteloos.

© 2016 - 2020 Liefs van Roos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel