Je geboortekaartje bestellen bij Liefs van Roos is heel eenvoudig. Hieronder lees je hoe het werkt.
Heb je nog vragen?
Bel, app of mail me gerust. Ik help je graag! 

Stap 1: Kies je kaart
Heb je een leuke kaart gezien? Voor bestellen kun je me een mail sturen of direct een bestelling plaatsen via de website. In beide gevallen neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor je wensen en de benodigde gegevens. Als je hebt besteld ga je een betalingsverplichting aan, maar je betaalt altijd pas achteraf na ontvangst van de kaarten.

Twijfel je nog of wil je liever het kaartje eerst even in het echt zien? Dat kan natuurlijk! Ik stuur je graag gratis een modelkaartje toe van een kaartje op mijn website. Zo kun je het papier al even voelen en zien hoe de kleuren op papier uitkomen. Mocht je nog niet weten of je een jongen of een meisje krijgt of gewoon twijfelen tussen twee kaarten, dan kun je uiteraard twee varianten doorgeven. 
 

Stap 2: Digitale proefdruk
Als je de kaart via de website hebt besteld of me een berichtje hebt gestuurd met jouw bestelling dan krijg je een mail van mij terug waarin ik je vraag alle benodigde info aan te leveren (denk aan naam, adresgegevens, maar ook aan eventuele gedichtjes of andere teksten die je op de kaart terug wilt zien). Ik verwerk vervolgens deze gegevens in een digitale proefdruk die ik je per e-mail stuur. Mochten er nog dingen gewijzigd moeten worden, dan kan dat uiteraard en pas ik dit aan. 

Wil je liever even persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook. We bellen dan even en spreken al jouw/jullie wensen door, waarna ik aan de slag ga met de proefdruk. 
 

Stap 3: Gepersonaliseerde proefdruk
Als je akkoord bent met de digitale proefdruk, stuur ik deze door naar de drukker en ontvang je zo snel mogelijk een gepersonaliseerde papieren proefdruk van het door jou gekozen kaartje thuis. 
 

Stap 4: Enveloppen en eventuele extra’s
Mocht je dat willen, dan kun je ook enveloppen en andere extra’s voor het versturen van je kaartje bij mij bestellen. De kleuren van de enveloppen vind je op mijn website onder extra’s. Deze kunnen uiteraard eerder worden verstuurd zodat jullie deze alvast kunnen adresseren voordat de baby er is. 

Andere dingen die je bij me kunt bestellen zijn bijpassende sluitstickers en gepersonaliseerde postzegels. Ook kun je een bijpassend geboortebord bestellen die je aan je raam kunt hangen als de baby geboren is. Heb je andere wensen, laat het vooral weten, dan kijk ik wat ik voor jullie kan betekenen. 
 

Stap 5: Je kindje is geboren!
Is je kindje geboren, dan stuur je mij een berichtje met de geboortegegevens en maak ik het uiteindelijke kaartje voor je in orde. Dit mag via mail of app. Je ontvangt dan nog een laatste digitale proefdruk. Zodra ik daar akkoord op heb, worden de geboortekaarten definitief gedrukt en zo snel mogelijk naar jou verstuurd. De geboortekaarten zijn vervolgens binnen 2 tot 5 werkdagen bij jou thuis. 
 

Stap 6: Betaling
Als jullie de kaarten in goede orde hebben ontvangen stuur ik jullie de factuur met een betaalverzoek per e-mail. Betaling dient dan binnen 14 dagen te gebeuren. 

© 2016 - 2024 Liefs van Roos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel