Word je blij van de dingen die ik maak en wil je graag een persoonlijk ontwerp dat met liefde is gemaakt en helemaal bij jou past? Dan lijkt het me heel leuk om voor je aan de slag te gaan. 

Of het nu is voor een geboorte- of trouwkaart op maat, een logo voor jouw bedrijf of een illustratie op maat, hieronder vind je mijn werkwijze. 
Een muurtekening is net weer even wat anders. Wil je daar meer info over, stuur me dan even een berichtje en dan neem ik graag contact met je op over de mogelijkheden. 

Stap 1: kennismaking en offerte
Allereerst maken we kennis met elkaar in een telefonisch gesprek. Ik hoor graag even wie je bent en wat jouw wensen zijn. Natuurlijk beantwoord ik ook al je vragen en vertel ik wat ik voor je kan betekenen. Als ik duidelijk heb wat jouw wensen zijn, maak ik een vrijblijvende offerte op.

Stap 2: schetsen 
Na akkoord van jou op de offerte, start ik met de eerste schets. Meestal komen we dan in 3-4 ontwerprondes tot het uiteindelijke resultaat. Het komt bijna nooit voor, maar mochten er meer dan 5 ontwerprondes nodig zijn, dan overleg ik samen met jou over eventuele meerkosten. 

Stap 3: Uiteindelijke ontwerp
Als het gaat om een kaartje ontvang je -als we het ontwerp rond hebben- een papieren proefdruk thuis. Ben je akkoord, dan kunnen we het ontwerp laten drukken. Dit doe ik bij mijn vaste drukker zodat ik weet dat het een mooi kwalitatief hoogwaardig eindproduct wordt. Bijpassende enveloppen en eventuele extra’s kun je ook bij mij bestellen.

Als het gaat om een logo of illustratie ontwerp, krijg je dit ontwerp in diverse formaten en diverse bestandsvormen geleverd zodat je de juiste bestanden hebt voor zowel afdrukken als voor web. Mocht je speciale wensen hebben, laat het even weten, dan hou ik daar rekening mee. 

Stap 4: Betaling
Zodra je het uiteindelijke ontwerp op maat hebt ontvangen, stuur ik je per mail een factuur met betaalverzoek.


Kosten
Ik kan me voorstellen dat je het fijn vindt om alvast een indicatie te hebben van de kosten voor een ontwerp op maat. Hieronder de starttarieven voor verschillende ontwerpen (exclusief eventuele drukkosten en enveloppen):

Geboortekaart op maat: €250,-
Trouwkaart op maat: €295,-
Logo ontwerp: €450,-
Illustratie op maat: €200,-

Wil je graag een illustratie van jouw huis op je geboortekaartje of van jullie trouwlocatie op de trouwkaart? Leuk, die maak ik graag voor je! De meerkosten zijn dan €75,- 

Wil je iets anders of extra’s? Laat het me vooral weten. Ik maak ook save the date kaarten, menukaarten, sluitstickers, visitekaartjes, kraamborrelkaartjes etc.  

 

 

© 2016 - 2024 Liefs van Roos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel